Etusivu > Kuulumiset > Kansallinen Veteraanipäivä – himmetä ei muistot koskaan saa!

2.5.2020

Kansallinen Veteraanipäivä – himmetä ei muistot koskaan saa!

Sekä itsenäisyyspäivä että kansallinen veteraanipäivä ovat varmasti kalenterivuoden tärkeimmät ja arvokkaimmat juhlapyhät Saga Kaskenpuistossa. Meillä on etuoikeus pitää huolta palvelutalossamme asuvista sotainvalideistä, lotista sekä sotaveteraaneista. Arvostus isänmaatamme puolustaneita ja jälleenrakentaneita sukupolvia kohtaan on suuri.

Poikkeusoloista huolimatta halusimme muistaa ja huomioida sotiemme veteraaneja sekä veteraanipäivää kajauttamalla talomme jokaisessa siivessä sekä D-talossa vaikuttavan, Kalervo Hämäläisen 1980-luvun lopulla tekemän Veteraanin iltahuuto -nimisen kappaleen, josta on tullut yksi Suomen tunnetuimmista veteraanikappaleista. Tämä laulu on vakio-ohjelmistoa useissa tilaisuuksissamme ja se on aina yhtä sykähdyttävä. Monet asukkaamme kertoivat hetken kostettaneen ja antoivat suuresti kiitosta päivän huomioimisesta.

Olemme jakaneet asukkaillemme viikottain päiväkirjan sivun ja siinä on ollut jokaisen päivän kohdalla pieni tehtävä. Veteraanipäivän kohdalla oli tehtävänä kirjoittaa kolme asiaa, joista on kiitollinen. 

  1. Kiitos siitä, että Suomi on itsenäinen
  2. Kiitos, että meistä huolehditaan
  3. Kiitos, että olemme pysyneet terveinä

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä