Etusivu > Kuulumiset > Kartanoromantiikkaa, kesäteatteria, konsertteja ja kukkaloistoa

19.6.2022

Kartanoromantiikkaa, kesäteatteria, konsertteja ja kukkaloistoa

Saga-palvelutalo Kaskenpuiston kesä on lähtenyt loistavasti käyntiin! Olemme tehneet ihania retkiä Raision Alppiruusupuistoon, Järppilän kartanoon Taivassaloon sekä Sipilänmäen kesäteatteriin Piikkiöön. Lisäksi kesän pihakonsertit ovat alkaneet ja olemme saaneet nauttia upeasta musiikista vehreässä puutarhassamme.

Kesän tiistairetket ovat hyvässä vauhdissa. Raision Alppiruusupuisto lumosi meidät kauneudellaan, kun toinen toistaan upeammat alppiruusut loistivat auringossa. Sadunomainen metsä sai meidät haltioitumaan väriloistosta. Mihin tahansa katsoikin, näkyi sanoinkuvaamattoman kaunista kukkaloistoa!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Raision alppiruusupuistoretki
4,5 hehtaarin suuruisessa satumetsässä kasvaa noin 1800 kappaletta erilaisia alppiruusuja. Kukat olivat parhaimmillaan ja retki oli todella elämys!

 

Toinen retkikohteemme oli Järppilän kartano Taivassalossa, jonka monivaiheinen historia ja kartanon emännän Maija Jaakkola-Angervuoren muistot sykähdyttivät. Retken kruunasivat aurinkoinen päivä ja herkulliset iltapäiväkahvit. Haikeina hyvästelimme kartanon emännän ja isännän ja toivotimme heille mitä parhainta jatkoa tulevaan!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset tiistairetki Järppilän kartanoon iltapäiväkahvilla
Upea kartano on elämys myös sisätiloista. Monet taulut, kukat, pöytäryhmät ja muu kalustus ihastuttivat. Saimme nauttia päiväkahvista kauniissa salongissa.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Järppilän kartanon isäntäpari
Vierailustamme seuraavalla viikolla kartano siirtyi uusille omistajille, siksi vierailumme päättyi haikeisiin jäähyväisiin. Tässä isäntäpari vielä ikuistettuna kartanonsa pihapiirissä. Kaikkea hyvää teille tulevaan ja onnea uusille omistajille!

 

Kesämme perinteisiin kuuluu myös kesäteatteriretki. Suuntasimme kahden välivuoden jälkeen tuttuun Sipilänmäen Kesäteatteriin Piikkiöön katsomaan ”Mistä rakkaus alkaa?” -näytelmää. Sitä tahditti tutut Paul Ankan nostalgiset kappaleet ja olipa mukavaa taas pitkästä aikaa iloita ja elää mukana vauhdikkaassa näytelmäkappaleessa!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Sipilänmäen kesäteatterissa
Sipilänmäen kesäteatteri lunasti jälleen odotuksemme! Mukaansatempaava musiikkinäytelmä vei meidät suomalaiseen kesäidylliin ja kylänraitin tapahtumiin. Järjestelyt sujuivat täydellisesti – suuri kiitos siitä Sipilänmäen henkilökunnalle ja kaikille muille järjestelyihin osallistuneille. On ilo tuoda retkeläiset näytökseen, kun voi luottaa siihen, että kaikki sujuu kuten olemme sopineet ja vielä vähän paremminkin!

 

Perusperiaatteemme on kuitenkin se, että suurin osa tapahtumista ja elämyksistä luomme omassa talossamme. Tätä edustavat parhaiten Saga Kaskenpuistossa toteutettavat elävien esiintyjien viikoittaiset konsertit. Nyt kesän koittaessa, sään niin salliessa, esiintyjät konsertoivat viihtyisässä puutarhassamme. Olemme saaneet kuulla  muun muassa Karjalan Käkösten 25-vuotisjuhlakonsertin, jonka ohjelmistoon oli valittu kuorolaisten omia suosikkeja vuosien varrelta. Sumun seitsikon torvet ilahduttivat vanhalla iskelmämusiikilla ja Juhani Virta Duon esittämä iskelmälaulaja Esko Rahkosen muistokonsertti kosketti meitä tutuilla ikivihreillä lauluillaan. Monia muitakin esiintyjiä on ollut ja monia tulossa kesän mittaan! Ihana, kun tulette ilahduttamaan meitä!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kesäkonsertti puutarhassa Karjalan Käköset
Yhteistyö Karjalan Käköset -kuoron kanssa ulottuu talomme alkuvuosiin asti. Vuosittaiset vierailut ovat olleet odotettuja ja nyt saimme nauttia kuoron 25-vuotisjuhlavuoden konsertista. On todella hienoa, että yhteistyömme jatkuu edelleen ja toivotamme teidät jatkossakin sydämellisesti tervetulleiksi meille!

 

 

Nautitaan kesästä – ja mikä parasta: koetaan se yhdessä ja viihdytään!

Iloisin elämysterveisin, ohjaajat Riikkaja Melina sekä Mari

 

 

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä