Etusivu > Kuulumiset > Kaunis kevät, upea kesä, loistava syksy!

6.8.2021

Kaunis kevät, upea kesä, loistava syksy!

Syksy raottaa jo oveaan tuodakseen lämpimän kesän jälkeen upean väriloiston iloksemme. Olemme kaikki saaneet nauttia suven kauneudesta ja lämmöstä tänä kesänä ja siitä olemme kiitollisia. Taloissamme ohjelmia on saatu pitää pikkuhiljaa enemmin ja enemmin, retkillekin ollaan jo päästy…Tietenkin turvallisuus edellä.

Keskikesän juhla, juhannus kruunasi kesäkuun. Upea juhannussalko oltiin taas rakennettu asukkaiden kanssa ja Sisäpihan Sirkus viihdytti taidoillaan meitä. Harmonikkakerho esiintyi ja silloin pistettiin tanssiksi. Makkaraa grillattiin ja nautittiin kauniista hetkestä hyvin ystävien, naapureiden, talolaisten kanssa.

Juhannus salko
Aurinkotuvan eteen pystytimme juhannussalkomme. Iloiset kädentaitajat ja innokkaat tekijät olivat tyytyväisiä lopputulokseen.
 Saga Kaskenpuisto nJuhannus 2021
Sisäpiha sirkuksen taiturointia.

Meitä ei kolota tai yksinäisyys vaivaa, kun ystävän ja tuttavan löydän heti ulko-oveni takaa.

Saga kaskenpuiston juhannus 2021
Grillimakkara maistui virvokkeiden kera.

 Ensiviikolla meillä on tulossa upea retki….Josta olen aivan innoissani. Lähdemme aikamatkalle itään, upeaan kulttuuriin, loistaviin rakennuksiin ja mystiseen uskontoon tutustumaan. Toivonkin saavani kokoon hyvän joukon ihmisiä jakamaan tämän elämyksen kanssani. Älä huoli…Lentolippuja ei ole tilattu. Tästä saatte kuulla sitten lisää ensiviikolla.

punavalkoiset lämmittää
Punavalkoinen lämmittää.

 Aamuvirkkujen kävelylenkillä tuntuu jo elokuun viilenevien öiden koleus varpaissa. Silloin on mukavaa pukea vilkkurit jalkaan…Se mukavin vaatekappale mitä maa päällään kantaa.

Iloista loppukesää ja kauniin syksyn odottelua teille.

Terveisin Melina…Se vapaa-ajan ohjaaja Saga Kaskenpuistosta

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä