Etusivu > Kuulumiset > Kesäretki Kauppatorille ja Hamburger Börssiin

27.6.2022

Kesäretki Kauppatorille ja Hamburger Börssiin

Kaksi vaikuttavaa maamerkkiä kotikaupungissamme ovat olleet remontissa pitkään; keskustamme Kauppatori ja sen laidalla oleva ikoninen hotelli Hamburger Börs ovat kokeneet valtavan uudistuksen – molemmat on rakennettu voisiko sanoa ihan uusiksi. Ja molemmissa meidät otettiin sydämellisesti vastaan ja esittelyt kruunasivat retkemme.

Kauniina kesätiistaina hyppäsimme tilataksiin ja huristelimme alas Kaskenkatua Kauppatorille. Lähes kaikille edellisestä torireissusta oli kulunut ainakin kolme vuotta ja ilo oli ylimmillään kun pääsimme tervehtimään tuttuja torikauppiaita sekä tekemään ostoksia. Monelle on aikojen saatossa muodostunut jopa vuosikymmenien mittainen perinne ja asiakassuhde tiettyjen myyjien kanssa. Hymyt olivat herkässä kun osapuolet tapasivat jälleen toisensa! 

 

 

Ennen ostoksia torivalvoja kertoi meille remontin kulusta ja tämän hetkisestä tilanteesta. Remontti jatkuu vielä hetken, mutta syksyllä Turun päivänä kaiken pitäisi olla valmista.
 

Ostoskassit pullollaan siirryimme kaupunkimme ykköshotelliin, joka on rakennettu vanhinta osaa lukuunottamatta täysin uudelleen. Sielläkin meidät otettiin vastaan avosylin ja pääsimme kiertämään hotellia ja kuulemaan sen historiasta sekä nykypäivästä.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Hamburger Börs junior sviitti
Pääsimme opastetulla tutustumiskierroksella katsomaan uudenuutukaisia hotellihuoneita. ”Kyllä täällä kelpaisi hääyön viettää ja muutenkin” retkeläiset ihastelivat.

 

 

Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että retkemme oli jälleen onnistunut! 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Hamburger Börs yhteiskuva
Näin upealla porukalla olimme retkellä tällä kertaa.

 

Tällä viikolla vietimme myös juhannusjuhlia Tannsit Sagan suvessa merkeissä naapurissamme Saga Kaskenniityssä ja vielä upea Arjan vetämä Kööri kävi siellä vierailulla.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Tanssit Sagan suvessa orkesteri
Tansseja Sagan suvessa tahditti upea trio: Markku Ketola, Katriina Rainio ja Harry Lindström. Tältä porukalta ei kyllä menoa ja meininkiä puuttunut!

 

Ihania kesäpäiviä kaikille! Nauttikaa kesän antimista, upeista aurinkoisista päivistä ja tietysti Saga Kaskenpuiston monipuolisesta ohjelmatarjonnasta!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä