Etusivu > Kuulumiset > Kesäretki Turun sydämeen ja kesäklassista puutarhassamme

14.8.2022

Kesäretki Turun sydämeen ja kesäklassista puutarhassamme

Kesäretket jatkuvat ja iloiset asukkaamme pääsivät tutustumaan tällä viikolla Turun tuomiokirkkoon sekä Suurtorille, suoraan kotikaupunkimme sydämeen. Vaikka kohteet olivat useammalle tuttuja, saimme kuitenkin tietää monia uusia asioita Turun historiasta. Tuomiokirkko vaikutti jo itsessään. Oli myös ihana käydä nauttimassa kahvit Tuomiokirkkotorin kupeessa kesäterassilla auringon paistaessa – kuin turistit konsanaan! Viikon kohokohta oli myös klassinen kesämusiikkikonsertti vehreässä puutarhassamme!

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kesäretki Tuomiokirkkoon ja Suurtorille tuomiokirkko edessämme
Kansallispyhäkkömme kohoaa komeasti keskellä Turkua. Kyllä meidän kelpaa, kun meillä on noin hieno ja vaikuttava Tuomiokirkko! Muutamat retkeläiset olivat aikanaan menneet naimisiin Tuomiokirkossa ja muistelivat kuinka käytävä alttarille oli todella pitkä ja kuinka siinä ehti jännittää aivan tavattomasti.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kesäretki Tuomiokirkkoon ja kahvit piispamunkin kera
Retken päätteeksi herkuttelimme Tuomiokirkkopuiston terassilla kahvit tietysti tämän teemaan hyvin sopivan leivonnaisen kera. Nämä herkut maistuivat niin erinomaiselta, että olivat lähes syödyt ennen kuin ehdittiin ottaa kuvaakaan. Ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että me emme tunne mitään berliininmunkkia, meille tämä on piispamunkki!

 

Viikko huipentui perjantain pihakonserttiin, jossa pianisti Tuuli Lempa ja sellisti Andreas Helling esittivät meille klassista musiikkia Sibeliuksesta Bachiin. Konsertin avauskappale Nocturne soi edesmenneen taiteilijan Vesa-Matti Loirin kunniaksi.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kesäklassinen puutarhassamme Tuuli Lempa ja Andreas Helling

Konsertti sai klassisen musiikin ystäviltä suuret ylistykset – sydämelliset kiitokset teille Tuuli ja Andreas! On erityisen hienoa, että meillä täällä Saga-palvelutalo Kaskenpuistossa soi monipuolisesti musiikki ja pystymme tarjoamaan asukkaille tasokkaita konsertteja aivan oman kodin tuntumassa!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä