Etusivu > Kuulumiset > Kulta-ainesta!

4.10.2020

Kulta-ainesta!

Saga-palvelutalojen asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. On vakituisia, osa-aikaisia ja sijaisia. Meitä jokaista tarvitaan, jotta voimme huolehtia asukkaidemme turvallisuudesta ja palveluista laadukkaasti. Saga Kaskenpuiston henkilökunta viihtyy työssään ja muutamat ovat olleet palveluksessa talon valmistumisesta saakka, yli 25 vuotta. Myös keittiön extra-apulainen Sanne Erkkola on työskennellyt Sagalla ainakin vähintään 7 vuotta.

Saga Kaskenpuiston keittiöstä kuuluu astioiden kilinää ja iloista naurua. Tottuneesti Sanne lajittelee ruokailuvälineet omiin lokeroihinsa tiskin jälkeen. Haarukat omaan astiaan, samoin veitset, lusikat ja jälkiruokalusikat. Seuraavaksi hän käy auttamassa asukkaita ravintolasalissa kantaen tarjottimen pöytään ja samalla reissulla pyörähtää tuomaan tiskikärryn keittiöön. Sanne on aina iloinen, ystävällinen ja valmis auttamaan!

Sanne on harrastanut urheilua lapsesta saakka. Ensin yleisurheilua ja viimeiset kymmenen vuotta Sannen päälajina on ollut keihäänheitto. Neljän tunnin extra-apulaisen työvuoro mahdollistaa intensiivisen harjoittelun, koska näin hän pystyy osallistumaan sekä aamu- että iltatreeneihin. ”Työvuorot sovitaan harjoituskalenterini mukaan ja olenkin äärettömän kiitollinen esimiehelleni, ravintolapäällikkö Marja Honkarannalle, siitä että hän ymmärtää tilanteeni”, Sanne sanoo. Sanne viihtyy Sagassa ja iloitsee siitä, että myös asukkaat ovat seuranneet jännityksellä kisoja ja tsempanneet häntä.

Harjoittelu onkin tuottanut tulosta, koska elokuussa järjestetyissä Kalevan Kisoissa Sanne heitti oman ennätystuloksensa 57,04 metriä ja voitti naisten keihäänheiton! ”Oli mahtavaa voittaa! Ja vielä kotikisoissa” Sanne iloitsee. ”Valmentajani vaihtui viime syksynä ja yhteistyö on onnistunut. Kaikki meni kohdilleen!” 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto Sanne Erkkola Kalevan kisat kultamitali
Voitto ja kultamitali on hieno saavutus!

 

Tähtäimessä Sannella on osallistua tulevaisuudessa arvokisoihin ja ensi kaudella rikkoa 60 metrin raja. Varovaisena toiveena, että joskus voisi osallistua myös Olympialaisiin. Toivotamme Sannelle paljon onnea ja menestystä koko Sagan puolesta! Ihanaa, kun olet meillä töissä!

 

R.J.

Jaa kuuluminen somessa