Etusivu > Kuulumiset > Lokakuun loistoa – ja vähän syyskuunkin

1.11.2020

Lokakuun loistoa – ja vähän syyskuunkin

Kesän väistyessä siirryimme harrastus- ja kulttuurtoiminnassa syysaikatauluun, niin normaaliin kuin vain mahdollista. Kulunut kevät ja kesä on antanut oman sävynsä ohjelmiin, ja ehkä sen takia olemmekin tarttuneet touhuihin vielä innokkaammin! Jumppia on lisätty, jotta voimme turvallisesti kohentaa ja ylläpitää kuntoamme. Yksi kaivatuista ohjelmista, istumasähly, tuli takaisin tiistain ohjelmatarjontaan.

Olen aikanani tullut töihin Saga Kaskenpuistoon 16,5 vuotta sitten. Vastavalmistuneena kädentaitojen ja toiminnallisten menetelmien ohjaajana. Näinä kaikkina vuosina olen iloinnut suunnattomasti siitä, että asukkaat ovat olleet niin aktiivisia – osallistuneet innolla, hymyssä suin. Olen kiitollinen, että olen saanut järjestää asukkaillemme erilaista toimintaa, elämyksiä sekä kokemuksia ja näin tuoda elämäniloa, seuraa, toimeliaisuutta, onnistumisen kokemuksia heidän elämäänsä. 

Viikot vierähtävät mukavassa seurassa, aina ei touhuissa ehdi ikuistaa hetkiä. Tässä muutamia poimintoja syksyltä. 

Terveisin, 

Riikka vapaa-ajan ohjaaja

 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto istumasähly
Vauhdikas istumasähly tempaa mukaansa! Välillä peli on hyvinkin hektistä ja mielettömän ilmaveivin jälkeen on hienoa tuulettaa maalia!

 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto pihamölkky
Kaunis syksy antoi meidän pelata mölkkyä ulkona syyskuulle asti. Lämpimästi vain päälle!

 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto pihatalkoot Omena
Sydäntä lämmittää, kuinka avuliaita Saga Kaskenpuiston asukkaat ovatkaan! Tässä olemme olleet pihatalkoissa leikkaamassa puutarhamme omenapuita. Sinnikkäästi kukin oman kunnon mukaan haravoimme, keräsimme oksia ja kärräsimme niitä pois. Suurin osa talkooporukasta on jo lähtenyt kuvaa otettaessa lounaalle. Tällaisen mukavan puuhastelun jälkeen maistuukin maittava ruoka!

 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto ulkoilu istuinaluset Vie vanhus ulos viikkoarvonta
Olemme ulkoilleet ahkerasti. Vie vanhus ulos – kampanjan viikkoarvonnassa voitimme tällaiset hienot istuinaluset!

 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto Muisti ja virkistys kuvatehtävä
Tässä ratkaistaan uutta tavutehtävää. Vapaa-ajan ohjaaja Riikan kotona on laitettu älynystyrät hommiin, koska tehtävän sanat ideoitiin yhteistyössä aviomiehen kanssa. Oletko muuten saanut ratkaistua viime kodin kuulumisten tehtävän?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa kuuluminen somessa