Etusivu > Kuulumiset > Lyhtyjen ilta!

5.9.2020

Lyhtyjen ilta!

On aika sanoa kesälle jäähyväiset ja toivottaa kaunis syksy tervetulleeksi! Kiitollisina kaikista ihanista hetkistä ja elämyksistä, joita olemme saaneet kokea ja elää yhdessä. Kulunut kesä on varmasti avannut monen mielen ja silmät näkemään kaiken sen kauneuden, jota saamme elää täällä Sagassa. Sen, kuinka ihana yhteisö meillä onkaan ja kuinka lämmin yhteishenki meillä on keskenämme. Ehkä tämä aika on herättänyt meidät arvostamaan toisiamme, toimintaamme sekä terveyttämme.

Olemme perinteisesti viettäneet aina elokuun lopussa yhteistä lyhtyjen iltaa, jossa kiitämme kesästä ja käännämme katseemme syksyyn. Juhla on ollut yhteinen naapurimme Saga Kaskenniityn kanssa ja mukana ovat olleet myös monet omaiset. Mutta nyt oli turvallista kokoontua vain oman talon kesken pienemmällä porukalla.

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto lyhtyjen ilta
Kauniit lyhdyt ja kukka-asetelmat ilahduttivat pöydillä

 

Loppukesän aurinko paistoi ja syystuuli antoi pieniä merkkejä itsestään illan aikana, mutta tunnelma oli lämmin. Makkarat tirisivät kuumassa grillissä ja virvokkeet virkistivät. Koko talomme henkilökunta oli juhlassa mukana. Illan viihdytyksestä huolehtivat upeat tangoprinssit Rami Rafael ja Markku Ketola sekä uskomattoman taitava jonglöörimestari Kai Kuutamo. Prinssien yhteensopiva huumori ja upeat tulkinnat naurattivat ja koskettivat ja sirkustaiteilijan huimat temput saivat päämme pyörälle!

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto lyhtyjen ilta Kai Kuutamo
Kai Kuutamon jonglööraukset olivat huikeita! Avausnumerona näimme taiteilua jalkapalloilla

 

Ilta huipentui upeaan loppushow’hun, johon avustajaksi pääsivät talomme johtaja Maria Gustafsson sekä Saga Kaskenniityn tiimivastaava Johanna Järvinen. 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto lyhtyjen ilta
Loppuhuipennuksen sydämet pamahtivat yllemme kuin tuodakseen esille illan sydämellisen ja lämpimän tunnelman

 

 

 

Jaa kuuluminen somessa