Etusivu > Kuulumiset > Miten Saga Helapuistoon pääsee asukkaaksi?

2.9.2019

Miten Saga Helapuistoon pääsee asukkaaksi?

Saga Helapuisto on vuonna 2012 valmistunut palvelutalo, joka tarjoaa senioreille huipputason asumista, palveluita ja turvallisuutta uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla. Jättämällä hakemuksen, olet askeleen lähempänä Saga Helapuiston asukkaaksi tuloa!

Saga Helapuistossa on 92 kaunista ja esteetöntä palveluasuntoa. Asuntojen koot vaihtevat 34 ja 64 neliön välillä ja asumiskulut 650 – 1241 euron välillä. Asumiskulun lisäksi kuukausikulu koostuu valitusta palvelupaketista, tutustu tästä tarkemmin Saga Helapuiston palvelupakettien sisältöön.

Esimerkki palvelusopimuksesta:
Palvelupaketti Viikkoturva: 936 €/kk
Asunto: n. 39 neliötä
Asumiskulut: 756 €/kk (vuokra + yhteistilat)
Palveluasumisen kustannukset yhteensä: 1 692 €/kk

Jätä hakemus ja asettaudu jonoon
Hakemus kannattaa lähettää olipa muutto ajankohtaista heti tai vasta hieman myöhemmin. Asuntohakemuksen lähettäminen ei sitouta muuttamaan Saga-palvelutaloon mutta nopeuttaa asunnonvarausprosessia, kun muutto tulee ajankohtaiseksi. Alle olemme kiteyttäneet hakuprosessin:

  1. Hakemuksen täyttäminen: a) Paperisen hakemuksen voit tilata meiltä soittamalla puh. 050 5016 186. Täytetty paperinen hakemus postitetaan Saga Helapuistoon osoitteeseen Helatehtaankatu 1, 00700 Helsinki. b) Sähköisen hakemuksen voi täyttää vaivattomasti täällä.
  2. Kun hakemus on saapunut ja se on hyväksytty, olemme teihin yhteydessä.
  3. Jonoon asettuminen: Tässä kohtaa on mahdollista määritellä asuntotoive sekä tuleva palvelupaketti. Olemme yhteydessä jonossa oleviin ja tarjoamme mahdollisia vapautuvia asuntoja jonottajille.
  4. Kun toivottu asunto on löytynyt ja palvelupaketti valittu, on aika määritellä muuttoajankohta sekä kirjoittaa hoito- ja palvelusopimukset.
  5. Muutto Saga Helapuistoon

Tule tutustumaan
Varaa oma esittelyaika tai osallistu joka keskiviikko klo 13 järjestettävälle esittelykierrokselle. Vinkki! Talossa kannattaa vierailla lounasaikaan, talon ravintola on avoinna myös ulkopuolisille lounastajille.

Tilaa esitteet, kysy palvelusetelistä ja varaa oma esittelyaika
Satu Hellsten | puh. 050 501 6186 | satu.hellsten@sagacare.fi

Jaa kuuluminen somessa