Etusivu > Kuulumiset > Oi maamme Suomi!

9.12.2020

Oi maamme Suomi!

Sydämessämme tunnemme valtavaa kiitollisuutta ja kunnioitusta sotainvalideja, sotaveteraaneja, lottia sekä kaikkia teitä isänmaamme rakentaneita kohtaan. Suuri kiitos, kun annoitte meille vapaan ja itsenäisen maan!

Halusimme toteuttaa asukkaillemme mahdollisimman upean päivän. Suunnittelimme tilaisuudet siten, että kaikki oli turvallista ja juhlallista. Jo pitkin viikkoa kunnioitimme itsenäisyyspäivää pienin ohjelmahetkin; muistelimme sota-ajan elämää, kuuntelimme isänmaallista musiikkia ja historian kerhossa kertasimme vaiheita, jotka johtivat itsenäistymiseemme.

Aloitimme juhlapäivän upealla lipunnostolla.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto itsenäisyyspäivä 2020 Turun Yliopiston kuoro

Partiolippukunta Nuotiotytöt olivat saapuneet nostamaan Suomen lipun salkoon. Jo väen kokoontuessa marssirumpu antoi tahtia ja loi juhlavaa tunnelmaa. Lippumme nousi salkoon Lippufanfaarin tahdissa trumpetilla soitettuna ja Siniristi-lippummme kaikui kautta koko pihamaan. Esilaulun ja muut kauniit isänmaalliset kappaleet esittivät Turun Yliopiston kuoron tuplakvartetti. Finlandia-hymni sai kylmät väreet varmasti jokaiselle.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto itsenäisyyspäivä 2020 Turun Yliopiston kuoro
Huolehdimme, että turvavälit toteutuivat mallikkaasti ja että partiolaiset, kuorolaiset sekä suuri osa asukkaistamme suojautuvat asianmukaisesti maskein.

 

Lipunnoston jälkeen sytytimme toisen adventtikynttilän asukkaiden johdolla ja jäimme hetkeksi seuraamaan dokumenttia talvi- ja jatkosodasta. Nämä hetket ovat niin arvokkaita ja koskettavia!

Yksi päivän kohokohdista oli ravintolamme loihtima juhlalounas, jonka kruunasi malja kuohuvaa sekä kakkukahvit. Asukkaat silminnähden nauttivat herkullisesta lounaasta ja kohottivat maljan itsenäisyydelle.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto itsenäisyyspäivä 2020 Juhlalounas
”Eläköön Suomi!”

 

 

Jaa kuuluminen somessa