Etusivu > Kuulumiset > Onnellista Uutta Vuotta 2021!

2.1.2021

Onnellista Uutta Vuotta 2021!

Kulunut vuosi on ollut mitä poikkeuksellisin. Kun aloitimme vuotta 2020, emme osanneet aavistaakaan millaisia haasteita ja rajoituksia tulisimmekaan vuoden aikana kohtaamaan. Olemme kuitenkin kokeneet tämän yhdessä, toinen toistamme tukien. Haasteet ovat havahduttaneet meidät arvostamaan arkeamme, toisiamme, läheisyyttä ja ennen kaikkea terveyttämme. Ja onneksi ihan lähitulevaisuudessa on jo toivoa paremmasta. Odotamme viestiä rokotteiden antamisen aikatausta.

Haasteista huolimatta kulunut vuosi on tarjonnut mielettömiä hetkiä, onnistumisia ja iloja. Me Saga-talojen vapaa-ajan ohjaajat sekä fysioterapeutit olemme saaneet ideoida harrastus- ja kultturitoiminnan ohjelmia siten, että asukkaat ovat saaneet mielekästä aktivointia ja osallistuminen on ollut turvallista sekä ohjeiden mukaista. 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto Juhannusparaati 2020
Upea Juhannusparaati kruunasi kesämme! Pääsimme tempauksella myös Turun Sanomien digilehteen. Kuva: Turun Sanomat

 

Mielestäni vuoden kohokohtia ovat olleet mm. juhannuksen upea Lahjan Tyttöjen sekä Metsänkävijäin soittokunnan juhannusparaati. Hullusta ideasta kehittyi sydämellisten yhteistyökumppaneiden avulla ikimuistoinen elämys asukkaillemme. Parvekejumpat ja pihasoitot ovat kysynyneet luovuutta ja olemme hypänneet valtavan digiloikan, kun loppuvuoden esiintyjät korvattiin virtuaalisella konserteilla. 

Oma henkilökohtainen onnistuminen oli ehkäpä pienen Skype-ryhmän perustaminen naapuri Kaskenniittyyn. Siellä viisi ennakkoluulotonta leidiä lähtivät rohkeasti virtuaalisen keskustelupiiri -projektiin. Siinä yhdessä opimme aivan alusta kuinka omalla tablettitietokoneella tai kännykällä voimme pitää yhteyttä toisiimme omasta kodistamme käsin. Osoitus siitä, että olemme onnistuneet, koimme, kun soitin heille ryhmäkuvapuhelun syyslomaltani Kolin kansallismaisemasta, lähes 700 kilometrin päästä! Skype-ryhmä on antanut valmiuksia myös omaisten kanssa yhteydenpitoon.

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenniityn Skype-ryhmän puhelu Kolilta
Syksyisestä Kolin kansallismaisemasta oli hieno soittaa kotiin Turkuun ja kertoa lomakuulumisia ja näyttää ympäristöä ihan livenä

 

Toivottavasti nyt uutena vuotena löytyisi innokkaita myös Saga Kaskenpuistosta ja saisimme täälläkin ryhmän perustettua! Ja olihan loppusyksyn Yeti-tablettikokeilu elämys sinänsä! Virtuaalivierailu Roomaan oli hämmästyttävä ja mielenkiintoinen kokemus! 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto Uusi vuosi 2021 Raketti

 

Mutta kaikkein tärkeintä: Saamme olla todella kiitollisia siitä, että asukkaamme Saga Kaskenpuistossa ja  henkilökuntamme ovat pysyneet terveinä.

Sydämellinen kiitos kaikille asukkaille, omaisille, yhteistyökumppaneille ja henkilökunnalle vuodesta 2020!

 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto Uusi vuosi 2021
Onnea ja menestystä sekä ennen kaikkea terveyttä ja ihania hetkiä jokaiselle!

 

Tervetuloa uusi vuosi 2021!

Toivottavat koko Saga Kaskenpuiston väki ja vapaa-ajan ohjaaja Riikka

 

Jaa kuuluminen somessa