Etusivu > Kuulumiset > Optikkoauto tuli luoksemme

6.11.2021

Optikkoauto tuli luoksemme

Me täällä Turun Saga-palvelutalo Kaskenpuistossa haluamme helpottaa arkea ja tarjota parasta palvelua asukkaillemme. Yksi esimerkki tästä on tällä viikolla vieraillut Luoksesi Oy:n liikkuva optikkoauto. Nyt asukkaillamme ja henkilökunnallamme oli mahdollisuus tulla helposti ja vaivattomasti näöntarkistukseen sekä tarvittaessa hankkia uudet silmälasit aivan kotiovelta!

Luoksesi-rekka on sisältä upea silmälasiliike, jossa on tutkimusvälineet näöntarkastusta varten sekä kattava kehysvalikoima. Myös pienet silmälasien korjaukset onnistuvat autossa kätevästi.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset optikkoauto Luoksesi näöntarkastuksessa
 
Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset optikkoauto Luoksesi silmälasivalikoima
Luoksesi-optikkoauto on sisältä aivan oikea silmälasiliike

 

Tällä viikolla olemme aloittaneet myös kädentaitokerhossa jouluvalmistelut. Kauniisti kuvioiduista enkeleistä ja sydämistä teemme joulukuusenkoristeita.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kädentaitokerhon jouluvalmisteluissa tehtiin kuusenkoristeita
Kuvioime työt painamalla havunoksia tai pitsiliinoja massaan.

 

Ja perjantaina saimme vieraaksi upean ensemblen WeW-festivaalin tiimoilta, joka järjestetään tänä viikonloppuna. Ohjelmistossa oli sekä aivan uusia sävellyksiä, mutta myös tuttuja kappaleita, joista erityisesti Myrskyluodon Maija sai konserttiyleisön käsivarsille kylmät väreet.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset WeW festivaali konsertti
Pianossa Tuuli Lempa, viulua soitti Juho Vähäkuopus ja sellossa Teemu Mastovaara.

 

Kaunista viikonlopun pyhäinpäivää ja kaikkea hyvää teille kaikille!

Toivottavat kaskenpuistolaiset ja vapaa-ajanohjaaja Riikka

 

Ps. Isänpäivä on aivan kohta! Muista isää, isoisää, isoisoisää Sagan lahjakortilla. Lahjakortteja voi ostaa palvelutalomme aulakahviosta.

 

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä