Etusivu > Kuulumiset > Parvekejumppa alkoi

17.4.2021

Parvekejumppa alkoi

”Ota tukevasti kiinni parvekkeen kaiteesta ja nosta polvia reippaasti ylös vuorotahtiin!” Näin kuului fysioterapeuttimme Hannun voimisteluohjeet, kun kevään ensimmäinen parvekejumppa alkoi keskiviikkona. Aurinko paistoi mukavasti ja musiikki rytmitti liikkeitä. ”Vielä jaksaa, hienosti menee!”

Liikkuminen on toistaiseksi ollut asukkaidemme oman aktiivisuuden varassa, kun harrastus- ja kulttuuritoiminta on ollut tauolla maaliskuun alusta lähtien. Nyt aurinko lämmitti jo mukavasti ja pääsimme aloittamaan viime keväänä koronasulun aikana toteutetut parvekejumpat. ”Huomaa, että keho on kaivannut liikettä” eräs osallistuja totesi jumpan jälkeen. 

Jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua voimisteluhetkeen, pidämme kolme eri jumppahetkeä, yksi talon jokaisella sivulla. Palvelutalomme on hyvin monikulmainen ja parvekesivuja on moneen suuntaan. Katveessa olevien asuntojen asukkaat voivat tulla alas jumppaamaan. 

saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto kodin kuulumiset Parvekejumppa sisäpiha

 

”Parvekejumppa oli todella mukavaa ja kiva saada liikettä jäseniin!” Ohjaajat saivat paljon kiitosta. Ensi viikolla jumpataan taas uudestaan!

 

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä