Etusivu > Kuulumiset > Putkiremonttia paossa oleva Elvi nauttii päivistä Saga Salpalinnassa

16.11.2020

Putkiremonttia paossa oleva Elvi nauttii päivistä Saga Salpalinnassa

Lahden keskustassa sijaitseva Saga Salpalinna tarjoaa vakituisen asumisen lisäksi myös lyhytaikaista asumista. Elvi Kittelä muutti ensimmäisenä tilapäisenä asukkaana taloon noin kuukausi sitten. Taloyhtiössä alkanut putkiremontti pakotti Elvin jättämään nykyisen kotinsa hetkeksi – onneksi väliaikainen koti löytyi läheltä. Kysyimme Elviltä miten hän on viihtynyt ja mikä on ollut tämän tähänastinen kokemus Saga Salpalinnassa asumisesta. Tutustu Elvin haastatteluun alta!

Kuinka kauan olette asuneet Saga Salpalinnassa?

Muutin Saga Salpalinnaan lokakuun puolen välin jälkeen. En osaa sanoa kuinka kauan tulen täällä vielä olemaan, putkiremontti on vielä omassa asunnossani kesken. Saatan päästä omaan kotiini ensi kuussa mutta varmoja päiviä ei kuitenkaan vielä ole tiedossa.

Oletteko viihtyneet Saga Salpalinnassa?

Kyllä olen. Täällä on ollut oikein kivaa. Ruokakin on niin hyvää, ai että. Minua jo hieman kiusoiteltiin, että en minä voi täältä pois lähteä kun ei siellä kotona ole näin maittavia aterioita tarjolla päivittäin.

Tällainen lyhytaikainen asuminen on tuonut helpotusta arkeen. Asunto on hieno ja kaikki valmiina. Minun ei tarvinnut kuin ottaa omat henkilökohtaiset tavarat mukaan.

Miten päädyitte muuttamaan Saga Salpalinnaan?

Meillä kävi sillä tavalla, että poika haki lyhytaikaista asuntoa, mutta eivät sitten asuntoa saaneetkaan. Minun piti asettua täksi aikaa hänen huomaansa. Olinkin poikani luona hetken aikaa ennen tänne tuloani. Itse remontista tiesin jo noin vuosi ennen aloitusta.

Mikä Saga Salpalinnassa on ollut parasta?

Täällä on kaikki hienosti. Ihmiset ovat täällä niin mukavia. Hoitajatkin niin ihania, että passaavat minua ihan pöytään asti. Saapuvat heti auttamaan kun huomaavat minun tulevan ravintolaan. Täytyy katsoa jatkon suhteen, että mihin sitä lopullisesti asettuu. On upeaa, että on tällainen talo tänne Lahteen valmistunut.

Saga Salpalinna tarjoaa vakituisen asumisen lisäksi myös lyhytaikaista asumista. Meille voit tulla toipumaan leikkauksesta, paeta putkiremonttia tai tulla muuten vain kokeilemaan huoletonta asumista palveluiden keskelle. Lue lisää tilapäisasumisesta ja siihen sisältyvistä palveluista täältä.

Jaa kuuluminen somessa