Etusivu > Ajankohtaista > Viihdy myös tilapäisesti

30.10.2023

Viihdy myös tilapäisesti

Tarvitsetko kotia remontin tai leikkauksesta toipumisen ajaksi? Tilapäisasuminen Saga-palvelutalossa sopii eri elämäntilanteisiin, ja samalla voit kokeilla palvelutaloasumista.

Tilapäistä asumista Saga-palvelutaloissa

Tilapäisasuminen Saga-palvelutalossa

Tarjoamme lyhytaikaista asumista kaikissa Saga-palvelutaloissa lukuun ottamatta Helsingin Saga Helapuistoa ja Vantaan Saga Tammilinnaa. Majoituksen pituudelle ei ole suurimmassa osassa taloja rajoituksia, vaan toivotamme sinut viihtymään omien tarpeidesi mukaan muutamasta päivästä useampaan kuukauteen.

Tilapäisasumisen hinnat ja hinnan sisältö vaihtelevat taloittain. Vuorokausihinta sisältää muun muassa asumisen kalustetussa asunnossa, turvapuhelimen, lounaan sekä säännöllisen siivouksen ja liinavaatteiden vaihdon. Asukkaan käytössä ovat talon yhteistilat, kuten kahvila, ravintola ja kuntosali. Hintaan sisältyy lisäksi talon monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta. Tilapäisasunnot ovat pääsääntöisesti yksiöitä ja kaksioita, ja osassa on parveke.

Löydät kunkin talon tilapäisasumisen esitteen hinnastoineen talon sivuilta kohdasta ’Palvelupaketit ja hinnastot’. Kysy lisää lyhytaikaisesta asumisesta sinua kiinnostavan Saga-palvelutalon johtajalta.

Virkistävä viikko Sagassa -paketti Helsingissä, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Seinäjoella

Toivoisitko huolettomuutta ja rentoutusta arjen keskelle? Tule kokeilemaan asumista viihtyisissä palvelutaloissamme viikoksi – nauti valmiista aamiaisesta, monipuolisesta lounasbuffetista sekä talojen hyvinvointipalveluista. Tarjoamme nyt Virkistävä viikko Sagassa -paketin viikkohinnalla tietyissä taloissamme. Tarjous koskee Helsingin Saga Käpylinnaa ja Saga Villa Karia, Lahden Saga Salpalinnaa, Lappeenrannan Saga Torilinnaa sekä Seinäjoen Saga Lakeudenlinnaa.

Kuvagalleria

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä