Etusivu > Kuulumiset > Seniorimessuilla oli mukavaa!

20.5.2022

Seniorimessuilla oli mukavaa!

Kevät alkoi vihdoin olla suotuisa erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja muutaman vuoden tauon jälkeen keskiviikon Sagan Seniorimessut kokosivat naapuri Kaskenniittyyn monia erilaisia esittelijöitä: yrityksiä ja yhdistyksiä. Me tietysti täältä Kaskenpuistosta lähdimme innolla vierailulle ja nauttimaan messuhulinasta. Oli aivan mahtavaa kokea jälleen jo monena vuonna tutuksi tullut tapahtuma!

Esittelijöinä oli lähes 20 erilaista yritystä ja yhdistystä. Oli monenlaista nähtävää ja koettavaa. Tuotteita ja palveluita oli tarjolla apuvälineistä aurinkohattuihin sekä herkuista hyvinvointiin. Yksi esittelypisteistä oli liikkuva vaate-esittely-yritys SeniorShop, jonka vaatteet ja asusteet tulevat luoksemme. Kuinka vaivatonta onkaan valita mieleiset tuotteet notkuvista rekeistä asiantuntevan myyjän opastuksella, kun lähteä erikseen kiertämään putiikkeja. Nämä leidit mieltyivät mukavaan asuun, joka varmasti on tarpeen kevään epävakaissa sääolosuhteissa.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Seniorimessut Turun Kaupunginteatterin esittelypisteellä
Turun Kaupunginteatterin esittelypisteellä sai tutustua syksyn teatteritarjontaan. Tulemme syksyllä tekemään useita retkiä ja käymme katsomassa ainakin klassikon Hiljaiset Sillat. Myös omaiset ja läheiset ovat tervetulleita retkillemme mukaan!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Seniorimessuilla maistiaisilla
Valion esittelypisteellä maistui uutuustuotteet. Kippis tulevalle kesälle!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Seniorimessuilla SPR pisteellä sai mittauttaa verenpaineensa
Tarjolla oli tietoa ja esitteitä monessa eri pisteessä. SPR:n vapaaehtoiset mittasivat halukkailta verenpaineen.

 

Lämmin kiitos kaikille messuvieraille ja esittelijöille myös meidän Puistolaistenkin puolesta! Tulemme taas ensi vuonna!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä