Etusivu > Kuulumiset > Talon johtajan terveiset

27.3.2020

Talon johtajan terveiset

Aurinkoinen viikko kääntyy pian viikonlopun puolelle. Vallitsevasta poikkeustilanteesta huolimatta pyrimme elämään taloissamme mahdollisimman normaalia arkea. Asukkaamme voivat hyvin. Asukkaamme sekä heidän läheisensä ovat ottaneet vallitsevan tilanteen sekä tekemämme toimenpiteet hyvin ymmärtäväisesti vastaan. Kaikilla toimillamme pyrimme turvaamaan asukkaidemme sekä henkilöstömme voinnin ja turvallisuuden.

Arkemme on muuttunut. Harrastus- ja kulttuuritoiminta on toistaiseksi keskeytetty ja ohjaamme asukkaitamme yhteisten jumppatuokioiden sijasta omatoimisiin harjoitteisiin kotosalla. Asukkaille järjestetään tekemistä ja askareita kotiin. On erilaisia aivopähkinöitä, joita voi pohtia yksin tai halutessaan vaikka läheisen kanssa puhelimen välityksellä. Emme ota vastaan vierailijoita mutta tarvittaessa ostoskassit ja terveiset kulkeutuvat ulko-ovelta henkilökuntamme välityksellä asukkaillemme. Päivittäiset ruoat asukkaamme nauttivat omissa kodeissaan henkilöstömme jakamana.

Haluan kiittää koko henkilöstöä erinomaisesta työpanoksesta – huolehditte ja teette kaikkenne, että asukkaillamme olisi hyvä olla. Suuri kiitos siitä – upea me-henki on aivan käsin kosketeltavaa!

Kovasti voimia kaikille näinä poikkeuksellisina aikoina – yhdessä tästä selviämme niin kuin aina!

Keväisin terveisin,

Maria Gustafsson
johtaja

Maria Gustafsson (os. Sirén) toimii Saga Kaskenniityn ja Saga Kaskenpuiston johtajana. Maria aloitti talon johtajan tehtävässä tiistaina 17.3.2020. Saga Kaskenniitty ja Saga Kaskenpuisto ovat Marialle hyvin tuttuja. Maria työskenteli useamman vuoden ajan vuosina 2013-2018 talojen johtajana ja palasikin nyt hyvin innoissaan takaisin aikaisempien työtehtäviensä pariin. Talojen entinen johtaja Mia Wesanko nimitettiin maaliskuun alussa Saga-palvelutalojen laatu- ja kehityspäälliköksi ja aloitti uudessa työtehtävässään 15.3.2020.

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä