Etusivu > Kuulumiset > Tanssin taikaa

24.2.2023

Tanssin taikaa

Yks, kaks, kol, yks, kaks, kol.. jalat käyvät Nuoruusmuistoja -valssin tahtiin. Tanssiseura Sekahaun ystävälliset vapaaehtoiset hakevat tanssilattialle asukkaita pyörähtelemään valssin, humpan, tangon ja foksin tahtiin. Myös asukkaat keskenään intoutuvat tanssilattialle mukavan musiikin tahtiin! Tanssiminen on hyvää liikuntaa, tasapainon harjoittelua, rytmitajua, läheisyyttä, iloa. Näistä ja monista muista hetkistä me nautimme!

Tämän ikäpolven asukkailla on tanssi ja rytmi veressä. Nuoruudessa he ovat käyneet lavatansseissa, löytäneet ehkä sitä kautta puolisonsa. Nostalgiset kappaleet tuovat muistoja mieleen. Yhdessä tanssien mieli kirkastu, kun musiikki soi ja tutut liikkeet vievät mennessään. 

Olemme saaneet tanssia ystävänpäivän juhlassa sekä saimme viime viikolla vieraaksi odotetut nuoret – Turun Klassillisen lukion kakkosluokkalaiset eli vanhat. Upeat puvut, kauniit neidot ja komeat nuorukaiset hurmasivat ja pääsimme vielä lopuksi yhdessä tanssimaan valssia. Kohtaaminen nuorten kanssa oli välitön molemmin puolin!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset vanhojen tanssijat 2023 Turun Klassillinen lukio
Yhteistyökoulumme Turun Klassillisen lukion upeat nuoret vierailivat meillä jälleen muutaman vuoden jälkeen. Kyllä teitä oli kaivattu – kiitos kun tulitte ilahduttamaan meitä!

 

Sukupolvien kohtaamisia saimme kokea myös läheisen päiväkodin vierailulla, kun suloiset viskarit eli viidesluokkalaiset tulivat vierailulle. Ohjelmassa oli mukavaa yhdessäoloa piirtäen ja askarrellen. 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset päiväkodin lasten vierailu ystävänpäivän tunnelmissa

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kädentaitokerhon onnittelukortti
Kädentaitokerholaiset onnistuivat taas yllättämään, kun saimme aikaiseksi näin upeita onnittelukortteja! Käsin tehtyyn paperiin on sekoitettu kukkien siemeniä, joten kortin saaja saa kaksinkertaisen ilon. Tämä sydän symboloikoon meidän elämäämme täällä Saga-palvelutalo Kaskenpuistossa!

 

 ”Ystävien kesken arjen harmaus vaihtuu juhlahetkeksi.
Ystävien kesken murhe muuttuu ilon kyyneliksi.
Ystävien kesken ilo ja onni jaetaan
ja sydän keventyneenä taas matkaa jatketaan.”

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä