Etusivu > Kuulumiset > Teatterimatka Helsinkiin

8.9.2023

Teatterimatka Helsinkiin

Saga Kaskenpuiston Teatterimatka Helsinkiin

Syyskuun ensimmäisenä lauantaina koitti hartaasti odotettu retki suureen maailmaan, kotimaamme pääkaupunkiin Helsinkiin. Siellä päivän huipentumana oli Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlavuoden esitys Ensimmäinen tasavalta. Matkat Helsinkiin matkustimme mukavasti junalla ja nautimme päivällisen uudessa kirjastossa Oodissa. Retki sujui mainiosti ja asukkaamme palasivat tyytyväisinä kotiin tuttuun ja turvalliseen Sagaan.

Olemme Saga Kaskenpuiston historiankerhossa kerranneet itsenäisen Suomen historiaa ja tämä uskomattoman upea näytelmä vahvisti tietämystämme.

Saga Kaskenpuiston Herrat Katsomossa
Loppuunmyydyille katsomoille toista vuotta esitetty näytelmä kertoo Suomen itsenäistymisen ensiaskeleista presidentti Ståhlbergin näkökulmasta. Nyt tämä suurmies, demokratian puolustaja sai arvoisensa huomion.
Saga Kaskenpuiston Teatterimatka Huipentui Näytelmän Loppuaplodeihin

Aplodeista ei meinannut tulla loppua laisinkaan! Roolisuoritukset olivat upeat – mietimme miten ihmeessä näyttelijät voivat muistaa kaikki repliikit ja eläytyä niin moneen rooliin. Sielukas suomalainen musiikki siivitti esitystä eteenpäin.

Mahtavan teatterielämyksen jälkeen kävelimme vuonna 2018 avattuun Keskuskirjasto Oodiin päivälliselle. Herkullinen lohikeitto vei kielen mennessään ja ruokailun lomassa keskustelimme juuri kokemastamme spektaakkelista.

Saga Kaskenpuiston Väki Vieraili Oodissa
Kulttuuria kerrakseen: upea esitys Kansallisteatterissa ja herkullinen päivällinen Oodissa. Kirjaston nimi valittiin avoimella nimikilpailulla ja yli 1600 ehdotuksesta voittajaksi valittiin ylistävää runoa tarkoittava Oodi.
Saga Kaskenpuiston Asukkaat Kilistelivät Onnistuneelle Teatterimatkalle
Kippis onnistuneelle retkelle!

Kun antoisan päivän jälkeen pääsimme takaisin Turkuun, kävimme vielä kilistämässä maljat Sokos Hotelli Kupittaan kattoterassilla. Kesän kiertoajeluretkellä lupasimme, että tulemme vielä käymään drinkillä kyseisellä kattoterassilla ja tämän matkan päätteeksi se sopi mainiosti!

Pidempi päiväretki meni mahtavasti upeiden asukkaiden kanssa! Saga-palvelutalo tarjoaa ensiluokkaista asumispalvelua ja aktiivisen ympäristön – mahdollisuuksia vaikka mihin! Kyseinen retki todisti sen. Tervetuloa asumaan meille!

Seuraavia retkiä jo suunnitellen,

Riikka, vapaa-ajanohjaaja

Ps. Seuraava isompi retki on tulossa tiistaina 3.10. Tammiluodon viinitilalle Paraisille. Tervetuloa mukaan!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä