Etusivu > Kuulumiset > Tervetuloa kesä!

2.6.2023

Tervetuloa kesä!

Tästä se kesä alkaa! Tiistaina kävimme ensimmäisellä tiistairetkellä ja keskiviikkona julistimme kesän alkaneeksi puutarhajuhlilla!

Kesän ensimmäinen tiistairetkikohde oli viehättävä Peltolan siirtolapuutarha. Syreenit, omenapuut, tulppaanit ynnä muut olivat loistossaan ja aurinkokin paistoi ihanasti! 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Peltolan siirtolapuutarhan puutarhassa
Vehreät, idylliset pihapiirit olivat niin viehättäviä! Nautimme retkestä suunnattomasti!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Peltolan siirtolapuutarhassa ihastelemassa puutaloidylliä
Pienet puutarhat ja puutalot toivat hyvää mieltä!

 

Kesäisin pyrimme tekemään retkiä joka tiistai, siitä nimitys tiistairetki. Tulossa on kaikenlaisia kohteita, niistä lisää viikko-ohjelmissa. Myös ystävät ja omaiset ovat tervetulleita mukaan retkillemme!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kesän tiistairetkimainos
Tervetuloa mukaan retkillemme!

 

Tällä viikolla avasimme kesän keskiviikon puutarhajuhlissa. Ilma oli hieman kolea, mutta mieli korkealla, ystävät ympärillä ja lämpö sydämessä!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Kesän aloitusjuhlat
Virallisesti kesäaika avattiin keskiviikon puutarhajuhlissa. Musisoimassa Maarit Haapasaari ja Timo Heinonen. Asukkaat viihtyivät juhlissa musiikkia kuunnellen, herkutellen buffetin antimilla sekä lopuksi intoutuivat tanssimaankin!

 

Ohjaajan työpäivä koostuu kaikenlaisista ohjauksista sekä taustatöistä. Tämän viikon maanantaina pääsin sitomaan kangaspuiden polkusia pitkästä aikaa!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kangaspuiden polkuset
Polkusten laitto sujui oikein mallikkaasti muistin, ohjeiden ja asukasavun turvin. Mukavaa, että kangaspuumme tulevat taas käyttöön!

 

Ihanaa kesää kaikille! Paljon kivaa yhdessä tekemistä on luvassa! 

Terveisin, Riikka, vapaa-ajanohjaaja

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä