Etusivu > Kuulumiset > Väriä elämään!

23.2.2020

Väriä elämään!

Saga Kaskenpuistolaiset ovat innokkaita kädentaitajia. Taitavissa käsissä ja hyvässä ohjauksessa loihditaan upeita tuotoksia! Vao-harjoittelijamme ja sijaisemme Mari kertoo tämän hetkisestä kädentaitoprojektista: ”Tulppaaneita tulvillaan, on iloinen askartelutila…!”

Saga Care Kaskenpuisto Marin kädentaidot diy krookukset
Omenakennoista loihditaan upeita krookuksia

Palvelutalo Saga Kaskenpuiston askartelutila sijaitsee talon kellarikerroksessa, mutta mielikuva pimeästä kellarista haihtuu, kun iloinen puheensorina täyttää värikkään askartelutilan.

Viime keväänä perehdyimme kierrätykseen ja sen jälkeen olemme keränneet kierrätysmateriaaleja askartelutarkoituksiin.

Tällä viikolla muna- ja omenakennot puhkeavat kukkaan. Munakennoista luomme ruukkutulppaaneja ja omenakennojen väri on kuin luotu krookusten materiaaliksi.

 

Alkuvalmistelut ovat hiukan sotkuisia, kun touhutaan maalien ja liimojen kanssa, mutta seuraavalla kerralla pääsemme kokoamaan uurastusten tulokset valmiiksi työksi, mikä on aina odottamiseen arvoista.

Kaikki eivät halua tai pysty askartelemaan, mutta oleskelevat mielellään seurassamme työnjohtajan ominaisuudessa. Käsillätekemisen ilo tarttuu ja kaikki ovat tervetulleita joko tekemään itse tai seuran vuoksi!

terveisin, Mari Saloranta, vao-sijainen

Jaa kuuluminen somessa