Etusivu > Kuulumiset > Veikon suuri päivä

15.3.2020

Veikon suuri päivä

Ehdimme onneksi viettää turvallisesti asukkaamme Veikko Veistisen satavuotispäivää maanantaina. Veikko oli kutsunut juhliinsa Saga Kaskenpuiston johtajan, asukkaat sekä muutamia yhdistyksiä ja yksittäisiä ystäviä ja tuttavia. Edellisenä päivänä sankari oli juhlinut perhepiirissä 130 juhlavieraan läsnäollessa ja olimmme suunnattoman iloisia, että saimme onnitella Veikkoa myös Saga Kaskenpuistossa. Olimme yhdessä kädentaitolaisten kanssa taiteilleet upean kortin ja kymmenen kaunista ruusua liittyivät jo ennestään päivänsankarin suureen kukkamereen. Päivä oli ikimuistoinen ja tärkeä sekä Veikolle että koko talon väelle!

Yksi kutsutuista vieraista oli pastori Esa Rinne. Hän käy palvelutalossamme joka toinen viikko vapaaehtoisena keskustelukumppanina. Esa vetää myös erään asukkaamme kanssa keskustelupiiriä kerran kuukaudessa. Hän kuvaili puheessaan Veikkoa seuraavasti:

”Kiitos Jumalalle, että olen saanut kohdata Veikon. Veikko on aivan uskomaton energiapakkaus, niin monissa aktiiviteeteissa mukana. Veikko on loistava tarinankertoja, tietopankki vuosilukuineen ja nimineen. Veikosta hehkuu elämänmyönteisyyttä, iloisuutta, inhimillisyyttä. Veikko on helposti lähestyttävä, asioita edelleen tarkasti seuraava.

Veikon haastattelu Me Sagalaiset -lehdessä on niin mielenkiintoinen, että se oli luettava heti loppuun. Ei sitä pystynyt kesken jättämään. Vei’kko on rakennus- ja siltamestari. Mutta myös nuorena poikana armeija-aikana toiminut kansakoulun johtajana, kun kirjoitti muun muassa todistuksia oppilaille. Sekin on mielenkiintoinen tarina. Veikko on onnellinen saadessaan asua Kaskenpuistossa mukavien asukkaiden ja ahkeran henkilökunnan parissa”.

Siunauksen toivotuksin, pastori Esa Rinne

Saga Kaskenpuisto Saga Care Finland Oy asukas 100 vuotta
Asukkaat onnittelivat Veikkoa kaikkien asukkaiden puolesta. Pastori Esa Rinne taustalla vasemmalla.

 

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto satavuotisjuhla ikätoverit
Joulukuussa sata vuotta täyttänyt asukkaamme sai nyt vuorostaan onnitella Veikkoa suurena juhlapäivänään

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä