Etusivu > Kuulumiset > Voi kuinka ihanaa onkaan olla nainen!

8.3.2024

Voi kuinka ihanaa onkaan olla nainen!

Naiset nuo, kaiken suo, naiset riemut tuo.. Kai Hyttisen tahtiin aloitimme maanantain jumpan ja siitä joka päivälle oli järjestetty jotain naisellista ohjelmaa.

Kansallista naistenpäivää juhlitaan virallisesti tänään perjantaina 8. maaliskuuta. Naisille suunnattua nimikkopäivää on vietetty jo 1900-luvun alusta lähtien, mutta vuonna 1975 vietetty YK:n naisten vuosi vahvisti päivän vieton saaden samalla nimen ”Yhdistyneiden kansakuntien naisen oikeuksien ja kansainvälisen rauhan päivä”. Näinä aikoina, kun epävarmuus ja levottomuus maailmalla huolettaa, pienet piristysruiskeet ovat paikallaan ja me täällä Saga Kaskenpuistossa toimme hyvää mieltä huomioimalla naistenpäivän sekä naiset jokaisena päivänä ohjaaja Riikan suunnittelemin ohjelmanumeroin.

Käsikuorinta, runorepun lempeät runot ja hauskat vitsit sekä asukkaiden huikeat esitykset ihastuttivat. Viikko huipentui Naistenpäivän konserttiin, jossa Juhani Virta ja Jari Antila esittivät meille naisten nimillä alkavia musiikkikappaleita. Arjat (oik. Irja), Ailat ja Anjat saivat kuulla itselle omistetut laulut. Ja jos omaa nimeä ei lauluissa mainittukaan, päivää ilahdutti ravintolan jakamat ruusut kaikille naisille.

Maanantaina hemmottelimme itseämme tekemällä käsikuorinnat. Luonnon aineista tehty kuorinta teki käsidesin ja viiman kovettamista käsistä silkinpehmeät.
Ja perjantaina kynnet lakattiin.
Muistissa ja virkistyksessä testasimme kuinka olisimme pärjänneet blondille tietokilpailussa.
Keskiviikkona vietimme naistenpäivän etkoja oman kuoromme ja tanssiryhmän upein esityksin. Ohjelman nimi oli osuvasti: ”Kaiken takana on nainen!”
Tälle viikolle mahtui myös Turussa ilmiöksi noussut Halikoiran kävelytreffit ja heidän vierailunsa Saga Kaskenpuistoon. Kahden päivän aikana talossamme vieraili yli 80 kiinnostunutta ihanan halikoira-Hilman ja Maarit Haapasaaren johdolla.

Aina välillä on mukava muistutella kuinka ihanaa onkaan olla nainen – ja Sagan herrasmiehet ovat tämän huomion meille suoneet täydestä sydämestään. Ensi viikolla lähdemme teatteriin ja mitäs muuta mukavaa onkaan luvassa. Sen voit katsoa viikko-ohjelmastamme talon sivuilta.

Hyvää kansainvälistä naisten päivää kaikille!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä