Etusivu > Kuulumiset > Ystävänpäiväjuhlat!

14.2.2023

Ystävänpäiväjuhlat!

Tänään vietimme mitä mahtavimmat ystävänpäiväjuhlat! Vietimme päivää avointen ovien, myyjäisten ja tanssien tahdissa. Tangoprinssi Markku Ketolan esittämät kappaleet saivat parit pyörähtelemään parketilla ja muut nauttivat musiikista täysin siemauksin. Oli mukava myös katsoa tanssijoita ja keinahdella musiikin tahdissa omalla istuimella. Perinteisesti huomioimme asukkaat myös vapaa-ajanohjaaja Riikan taiteilemalla ystävänpäiväkortilla, jonka jokainen asukas löysi aamulla omasta postilaatikostaan. Meillä täällä Saga-palvelutalo Kaskenpuistossa ystävänpäivä on joka päivä ja erityisesti tänään juhlimme sitä täysin sydämin!

 

Juhlissa tangoprinssi Markku Ketola sai hymyn huulille ja jalat vipattamaan rytmin tahdissa. Tanssiseura Sekahaku tanssittavat asukkaitamme ja innostavat tanssilattialle heidätkin, joiden viime tansseista on vierähtänyt vuosikymmen jos toinenkin. Kiitos Sekahaku arvokkaasta vapaaehtoistyöstänne!

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset ystävänpäiväjuhlat tanssilattialla
Toiseksi viimeisen tanssin aikana ylhäältä satoi pallomeri luoksemme! Riemunkiljahduksin pallot ilahduttivat ja näky oli huikea! 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset ystävänpäiväjuhlat ilmapalloilua
Ilmapallot riemastuttivat!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset ystävänpäivä pienet myyjäiset kädentaitokerhon kukkapusut
Ennen tanssia järjestimme pienet myyjäiset. Tässä kädentaitokerholaisten taidonnäytteet, koristellut kukkapusut!

 

Ystävänpäiväteema on esillä tämän viikon muinakin päivinä. Eilen jumppasimme pareittain ja käytimme tehosteena vannetta!

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset ystävänpäivä parijumppa vanteella
Kukkuu!

 

Ihanaa Ystävänpäivää kaikille!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä