Voivatko ulkopuoliset käyttää Saga-palvelutalojen palveluita?

Myös ulkopuoliset vierailijat ovat tervetulleita nauttimaan esimerkiksi Saga-palvelutalojen ravintola-, kahvila-, kampaaja- ja fysioterapiapalveluista.

Lue lisää

Kuuluuko lounas palvelupakettiin?

Lounasbuffet sisältyy Saga-palvelutalojen asukkaiden Kevytturva -palvelupakettiin. Lounasbuffet sisältää kotiruoan, keiton, juomat, leipiä, monipuolisen salaattibuffetin ja jälkiruoan.

Lue lisää

Mihin Sagan lahjakorttia voi käyttää?

Lahjakortille voi ostaa jonkun tietyn Sagan palvelun kuten esimerkiksi Sagan jalkahoitajan jalkahoidon tai fysioterapeutin hieronnan. Voit määritellä lahjakortille myös toivotun summan.

Lue lisää

Saavatko asukkaiden omaiset syödä lounasta ravintolassa?

Asukkaiden omaiset ovat lämpimästi tervetulleita lounaalle ravintolaamme! Saga-palvelutalojen kahvilat ja ravintolat ovat avoinna myös muille vierailijoille.

Lue lisää

Milloin henkilökunta on paikalla Saga-palvelutalossa?

Lähes kaikissa Saga-palvelutaloissa (poislukien Saga Villa Kari) hoitohenkilökunta päivystää ympäri vuorokauden.

Lue lisää

Onko Saga-palvelutalon aktiviteetteihin pakko osallistua?

Saga-palvelutalossa järjestettäviin aktiviteetteihin ei ole pakko osallistua. Voit valita itsellesi mieluisat ohjelmat ohjelmistosta. Kaikissa Saga-palvelutaloissa on oma vapaa-ajanohjaaja.

Lue lisää

Kuinka paljon palveluita voi saada, pärjääkö huonokuntoisempi?

Palvelutalossa asuminen sopii monissa tapauksissa myös silloin, jos on huonokuntoisempi. Edellytyksenä on, että vaikka kunto on heikentynyt ja hoivan tarve on kasvanut, pärjää asukas vielä osittain itsenäisesti.

Lue lisää