Senioriasunto

Asunto B252

Kaunis ja tilava parvekkeellinen kaksio

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nroB252
Tyyppi2h+kt+kph+prv
Kerros2 krs
Ala (pinta-ala)43.5 m²
Talon rakennusvuosiA-osa 2007, B-osa 2008
Asumiskulu922,48 €/kk
Palvelupaketti790,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä1 712,48 €/kk
VesimaksuEi sisälly, 26,00 €/hlö/kk
SähköKulutuksen mukaan
Autopaikka23,00 €/kk
Ilmansuunta
ParvekeLasittamaton, ei lasitus mahdollisuutta
AstianpesukoneLiitäntä on
PyykinpesukoneLiitäntä on
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen, Sprinkleri
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys, Tukikaide, WCn nousutuet, Seinään kiinnitettävä suihkutuoli
Langaton internetEi
HissiKyllä, 3kpl

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 790 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Esteetön kaksio, jossa on tilava eteinen, keittiötila, avara olohuone ja makuuhuone sekä reilu kylpyhuone. Suihkutilassa on seinään kiinnitetty suihkutuoli ja nousutuet. Keittiössä on jääkaappipakastin, liesi ja uuni. Keittiössä on liitäntä astianpesukoneelle ja kylpyhuoneessa liitäntä pesukonelle. Tilava parveke.

Vähäheikkiläntie 1 20700 Turku

Palvelut lähellä

K-Market Kivikartio 700 m
Citymarket Kupittaa 1,7 km

Julkinen liikenne

Linja-autot: 9, 13, 13A, 90

Talon kuvaus

Senioriasunnot

Puistoalueiden ympäröimä Saga Kaskenniitty on rakennettu avarasti. Kodinomaisessa ja aktiivisessa palvelutalossa on 207 parvekkeellista kaksiota. Saga Kaskenniityssä asut omassa kodissasi, jonka voit sisustaa mieleiseksesi. Kaikissa senioriasunnoissa on ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteetön kylpyhuone ja turvapuhelin. Viihtyisissä yhteistiloissa ovat upeat talvipuutarhat, ravintoloita, kirjasto, saunaosasto sisä- ja ulkoaltaineen. Saga-palvelutalon asunnoissa asut turvallisesti ja saat apua aina, kun sitä tarvitset.

Saga Kaskenniitty tarjoaa viihtyisää ja laadukasta vuokra-asumista aktiivisille senioreille sekä intervalliasumista ikääntyville. Asunnon asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra ja yhteisten tilojen käyttö. Vesimaksu on 26 euroa henkilöltä kuukaudessa. Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 23 euron kuukausihintaan.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu terveydenhoitoalan ammattilaisista, jotka ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit tilata palvelupaketin lisäksi haluamasi palvelut tarpeidesi mukaan. Monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnastamme löydät varmasti mieleisesi. Asukkaamme saavat haluamansa palvelut ja ateriat kotiin toimitettuina.

Saga Kaskenniityn asukasvalinnoissa noudatetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) ohjeita. Asuntojen varaustilanne vaihtelee – tiedustele vapaita asuntoja talon johtajalta Miia Eroselta.

Tervetuloa tutustumaan, ihastumaan – ja asumaan!


Palvelut vierailijoille

Saga Kaskenniityn fysioterapeutit, jalkahoitaja ja kampaaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Saga Kaskenniityn kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Aamiaista tarjoilemme klo 8-10 ja runsaan lounaan voit nauttia klo 11.30-14.00.  Buffétlounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Kaskenniityn ravintolan palveluihin täältä. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tutustu myös muihin Turussa sijaitseviin Saga-palvelutaloihin!