Senioriasunto

Asunto D306

Kaunis kaksio lasitetulla parvekkeella

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nroD306
Tyyppi2H+KT+KPH+PRV
Kerros3 krs
Ala (pinta-ala)51 m²
Talon rakennusvuosi2020
Asumiskulu1 838,00 €/kk
Palvelupaketti790,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä2 628,00 €/kk
VesimaksuEi sisälly, 21,90 €/hlö/kk
SähköEi sisälly, 44,80 €/kk
Autopaikka120,30 €/kk
IlmansuuntaPohjoinen
ParvekeLasitettu parveke
AstianpesukoneKyllä
PyykinpesukoneLiitäntä on
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen, Sprinkleri
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys, Tukikaide, WCn nousutuet, Seinään kiinnitettävä suihkutuoli
Langaton internetKyllä
HissiKyllä, 2kpl

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 790 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Esteetön asunto, jossa on tilava eteinen, moderni keittiötila, avara asuinhuone sekä reilu kylpyhuone. Suihkutilassa on seinään kiinnitetty suihkutuoli. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja uuni. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä.

Kyösti Kallion katu 3 15110 Lahti

Palvelut lähellä

Keskustassa lähin ruokakauppa 200 m
apteekki 500 m

Julkinen liikenne

Linja-autot: 4H, 8, 8R, 10, 12, 20, 802

Talon kuvaus

Senioriasunnot

Täyden palvelun Saga Salpalinna on Lahden keskustassa Fellmaninpuiston laidalla sijaitseva 2020 valmistunut palvelutalo, jossa on 96 vuokrattavaa senioriasuntoa.

Talon hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla tutuilla huonekaluillasi ja tavaroillasi. Asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö ja esteetön kylpyhuone. Kaikissa asunnoissa on turvapuhelin, sammutusjärjestelmä sekä palo- ja häkävaroitin. Yleisiin tiloihin kuuluvat kahvila-ravintola, kuntosali, sauna uima-allasosastolla, pesutupa ja kerhotilat aktiiviseen vapaa-ajantoimintaan.

Katso vapaat senioriasunnot

Saga Salpalinnassa asumisen kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä yksilöllisestä palvelupaketista. Asuntojen asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra sekä yhteisten tilojen käyttö. Vesimaksu on 21,90 euroa henkilöltä kuukaudessa ja sähkö 44,80 euroa kuukaudessa. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria- ja kotihoitopalveluita sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Palvelutalon yhteydessä on myös Rantakartanon alueen yhteinen pysäköintihalli. Saga Salpalinnan asukkaiden käytössä on osa pysäköintihallin parkkipaikoista, joita asukkaat voivat halutessaan vuokrata hintaan 120,30 €/kk. Talon läheisyydessä sijaitsee myös Toriparkki, josta voi vuokrata oman pysäköintipaikan. Toriparkki sijaitsee noin 500 metrin päässä Saga Salpalinnasta.


Koti palveluiden keskellä

Tarjoamme huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Talossa päivystää ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitohenkilökunta ympärivuorokauden. Arjen tueksi tarjolla kotiavustamista, siivousta ja pyykkihuoltoa, ja laajasta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta jokainen löytää mieleistä tekemistä.

Saga Salpalinnan ensimmäisessä kerroksessa on talon oma ravintola, kahvila, kuntosali, sauna- ja allasosasto sekä fysioterapeutin ja jalkahoitajan vastaanottotila.

Saga Salpalinna on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kotihoidon palvelusetelituottaja. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä vastaa palvelutarpeen arvioinnista ja päättää mahdollisesta palvelusetelin myöntämisestä sekä arvosta. Asukasvalinnoissa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.


Palvelut vierailijoille

Myös ulkopuoliset vierailijat ovat tervetulleita nauttimaan Saga Salpalinnan palveluista. Talomme kahvila ja ravintola ovat kaikille avoinna – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda leivoskahveille kahvilaamme. Korkeatasoinen aamiainen on katettu päivittäin klo 8-10 ja oman ravintolamme valmistaman buffétlounaan voit nauttia klo 11-14. Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 15,50 €/hlö. Tutustu lisää Saga Salpalinnan ravintolan palveluihin täältä.

Fysioterapeutti ja jalkahoitaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Lämpimästi tervetuloa!