Etusivu > Ajankohtaista > Ystävyyttä lakeuksilla

8.2.2023

Ystävyyttä lakeuksilla

Saga-palvelutalossa asukkaamme asuvat itsenäisesti omissa kodeissaan, joista palvelut ja ystävät ovat vain ovenavauksen takana.

Saga-palvelutalossa asukkaamme asuvat itsenäisesti omissa kodeissaan, joista palvelut ja ystävät ovat vain ovenavauksen takana. Monet asukkaistamme ovat tutustuneet muutettuaan palvelutaloon ja uusia ystäviä nähdään säännöllisesti talon yhteistiloissa, harrastuksissa tai omassa kodissa kahvitellen. Seinäjoella sijaitsevan Saga Lakeudenlinnan ystävykset Elsan ja Siskon löytää usein ulkoilemasta yhdessä.

Elsa ja Sisko ystävystyivät muutama kuukausi sitten Siskon muutettua Saga Lakeudenlinnaan. Sisko kuvailee Elsaa auttavaiseksi ystäväksi, mitä Elsa on ollut ystävyyden alkumetreiltä saakka. Viitasaarelta kotoisin oleva Elsa on tottunut liikkumaan Seinäjoen keskustassa asuttuaan Saga Lakeudenlinnassa sen avautumisesta lähtien vuodesta 2018. Naiset tutustuivat, kun Elsa auttoi Siskoa suunnistamaan sujuvammin talon lähettyvillä. Sittemmin talon ympäristö on tullut Siskolle hyvinkin tutuksi, kun ystävykset tapaavat toisiaan yhteisten kävelylenkkien merkeissä. Ulkoilemaan on helppo lähteä, kun lenkkikaverin ovelle on lyhyt matka – sauvat mukaan, koputus ystävän oveen ja reippailemaan!

Aktiiviset naiset arvostavat ystävyyttä ja sen merkitys on vahvistunut entisestään. Elsan jäätyä leskeksi pari vuotta sitten ja Siskon muutettua 60 vuoden jälkeen Kihniöstä Seinäjoelle ystävän seura, tuki ja luotettavuus on tärkeää. Elsa arvostaa etenkin Siskon iloisuutta ja reippautta, Sisko taas on saanut Elsasta erityisen mukavan ystävän. Ystävän kanssa voi jakaa elämän iloja ja suruja. Yksi suurimmista viimeaikaisista ilonaiheista on toinen lapsenlapsenlapsi, jonka Elsa sai muutama viikko sitten. Elsa kiteyttää ystävyyden kauniiseen runoon:

Tulevana ystävänpäivänä Elsa haluaa muistaa ystäviään viesteillä, jotka hän lähettää nykyään WhatsAppin välityksellä. Muita suunnitelmia erityiselle päivälle ehtii miettiä myöhemminkin, koska nyt naisten pitää lähteä valmistautumaan yhteiseen saunailtaan. Kenties Elsa käy myös pulahtamassa talon uima-altaassa.

Saga-palvelutaloja on yhteensä 11 ympäri Suomen. Tutustu sinua kiinnostavaan taloon täältä ja tilaa esitteet tai varaa esittelyaika paikan päälle.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä