Senioriasunto

Asunto 335

iihtyisä ja avara yksiö lasitetulla parvekkeella

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nro335
Tyyppi1H+KK+KPH+PRV
Kerros3 krs
Ala (pinta-ala)31 m²
Talon rakennusvuosi
Asumiskulu1 347,00 €/kk
Palvelupaketti918,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä2 265,00 €/kk
VesimaksuEi sisälly, 21,90 €/hlö/kk
SähköEi sisälly, 44,80 €/kk
Autopaikka45,00 €/kk
IlmansuuntaPohjoinen
ParvekeLasitettu parveke
AstianpesukoneKyllä
PyykinpesukoneLiitäntä on
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen, Sprinkleri
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys, Tukikaide, Seinään kiinnitettävä suihkutuoli
Langaton internetKyllä
HissiKyllä, 2kpl

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 918 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Esteetön asunto, jossa on tilava pohjaratkaisu, moderni keittiötila, avara asuinhuone ja makuukuone sekä reilu kylpyhuone. Suihkutilassa on seinään kiinnitetty suihkutuoli. Keittiössä on jääkaappipakastin, astianpesukone, keraaminen liesi ja uuni. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Tilava lasitettu parveke.

Myrskyläntie 18 00650 Helsinki

Palvelut lähellä

Veräjämäen ja Oulunkylän lähipalvelut.

Julkinen liikenne

Bussi: 65

Talon kuvaus

Senioriasunnot

Palvelutalo Saga Käpylinna on avautunut joulukuussa 2015. Palvelutalossa on 85 korkeatasoista asuntoa senioreille. Saga Käpylinna sijaitsee rauhallisella alueella Helsingin Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Palvelutalo Saga Käpylinnan senioriasunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 25-77 m². Hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteetön kylpyhuone ja turvapuhelin. Kauniisti sisustettuina yleistiloina ovat asukkaiden käytössä kahvila, ravintola, kirjasto, kerhohuone, kuntosali ja saunaosasto terapia-altaalla. Kesäisin vehreällä pihalla vietetään yhdessä aikaa.

Saga Käpylinnan asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra ja yhteisten tilojen käyttö. Jokaisella asukkaalla on lisäksi yksilöllinen palvelupaketti.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Käpylinnan henkilökunta koostuu terveydenhoitoalan ammattilaisista ja talossa päivystää hoitaja ympäri vuorokauden. Saga Käpylinnassa toimii parturi-kampaaja, fysioterapeutti, jalkahoitaja ja huoltomies. Talon oma vapaa-ajanohjaaja järjestää asukkaille monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa.

Saga Käpylinnan palvelutalossa Kevytturva-palvelupaketti muodostaa uusien asukkaiden palveluiden rungon. Lisäpalveluita on saatavilla kattavasta valikoimastamme. Hoidollisia palveluita kotiin ovat esimerkiksi lääkehuolto ja kotiavustaminen. Palvelutalon asukkailla on mahdollisuus hakea kotihoidon palveluseteliä Helsingin kaupungilta. Palveluseteliasiakkaiden kotihoitopalvelut tuotetaan palvelusetelillä.

Saga Käpylinnassa vesi- ja sähkömaksu on 66,70 euroa henkilöltä kuukaudessa. Maksuun sisältyy langaton internet-yhteys. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 45,00 euron kuukausihintaan.

Saga Käpylinna -palvelutalon asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.


Palvelut vierailijoille

Saga Käpylinnan fysioterapeutti, jalkahoitaja ja parturi-kampaamo tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille asiakkaille. Saga Käpylinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Oman ravintolamme valmistama herkullinen lounasbuffét on katettu klo 11-14. Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Käpylinnan ravintolan palveluihin täältä. Lämpimästi tervetuloa!


Ympärivuorokautista palveluasumista ryhmäkodissa

Saga Käpylinnan viihtyisä ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille ikäihmisille. Esteetön 24 kodin ryhmäkoti sijaitsee palvelutalon yhteydessä talon ensimmäisessä kerroksessa. Saga Käpylinnan ryhmäkodissa ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on läsnä vuorokauden ympäri asukkaiden välittömässä läheisyydessä. Ryhmäkodin asukkaiden palveluun kuuluvat hoivan lisäksi maukkaat päivittäiset ateriat ja vapaa-ajan viriketoiminta. Yksityisessä ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse, tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä.

Tutustu myös muihin Helsingissä sijaitseviin Saga-palvelutaloihin!