Senioriasunto

Asunto C97

Kaunis ja avara parvekkeellinen kaksio

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nroC97
Tyyppi2h+k+kph+prv
Kerros3 krs
Ala (pinta-ala)53 m²
Talon rakennusvuosi
Asumiskulu1 050,59 €/kk
Palvelupaketti790,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä1 840,59 €/kk
VesimaksuEi sisälly, 26,00 €/hlö/kk
SähköKulutuksen mukaan
Autopaikka23,00 €/kk
Ilmansuunta
ParvekeLasittamaton, ei lasitus mahdollisuutta
AstianpesukoneLiitäntä on
PyykinpesukoneLiitäntä on
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys
Langaton internetEi
HissiKyllä, 3kpl

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 790 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Esteetön ja parvekkeellinen kaksio, jossa on nykyaikainen keittiö, avara asuinhuone sekä reilu esteetön kylpyhuone.

Vähäheikkiläntie 2 20720 Turku

Palvelut lähellä

K-Market Kivikartio 700 m
Citymarket Kupittaa 1,7 km

Julkinen liikenne

Linja-autot: 9, 13, 13A, 90

Talon kuvaus

Senioriasunnot

Saga Kaskenpuisto mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on tarvittaessa saatavilla kaikki palvelut. Palvelutalossa on 128 asuntoa ja upeat puitteet puistomaisessa ympäristössä, aivan Turun keskustan tuntumassa. Saga Kaskenpuiston senioriasunnot ovat kooltaan 34 – 65 m2. Jokaiseen asuntoon kuuluu keittiö tai tupakeittiö, makuuhuone, esteetön kylpyhuone, parveke ja turvapuhelin. Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla tutuilla huonekaluillasi ja tavaroillasi.

Asuntojen asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra ja yhteisten tilojen käyttö. Vesimaksu on 26 euroa henkilöltä kuukaudessa. Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Asukkailla on myös mahdollisuus vuokrata autopaikka 23 euron kuukausihintaan.

Palvelutalon asukkaana käytössäsi ovat myös talon kauniisti sisustetut yhteistilat. Meillä on viihtyisä ravintola, kuntosali sekä saunaosasto sisä- ja ulkoaltaineen. Talvipuutarhat ovat rauhallisia viihtymiskeitaita, jotka tuovat taloon valoa ja vehreyttä kaikkina vuodenaikoina. Esteetön asunto ja yleisten tilojen automaattisesti avautuvat ovet, hissit ja helppokulkuiset käytävät helpottavat arkeasi ja tukevat itsenäistä asumistasi ja omatoimisuuttasi.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Terveydenhoitoalan ammattilaisista koostuva monialainen henkilöstömme on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Palvelupaketteihin kuuluu ateriapalveluja sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Kattavasta lisäpalveluvalikoimasta voit tilata haluamasi palvelut tarpeidesi mukaan.

Saga Kaskenpuiston asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja. Asuntojen varaustilanne vaihtelee – tiedustele vapaita asuntoja talon johtajalta Sanna Saariselta. Järjestämme joka keskiviikko taloesittelyn kello 13. Tervetuloa tutustumaan, ihastumaan – ja asumaan!


Palvelut vierailijoille

Saga Kaskenpuiston fysioterapeutti ja kampaaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Saga Kaskenpuiston kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Aamiaista tarjoilemme klo 8-10 ja runsaan lounaan voit nauttia klo 11.30-14.00. Buffétlounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Kaskenpuiston ravintolan palveluihin täältä. Tervetuloa herkuttelemaan!