Senioriasunto

Asunto 424

Tilava ja kaunis 4. kerroksen yksiö lasitetulla parvekkeella

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nro424
Tyyppi1H+KPH+PRV
Kerros4 krs
Ala (pinta-ala)28.5 m²
Talon rakennusvuosi2018
Asumiskulu991,00 €/kk
Palvelupaketti735,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä1 726,00 €/kk
VesimaksuSisältyy asumiskuluihin
SähköSisältyy asumiskuluihin
Autopaikka40,00 €/kk
IlmansuuntaLuode
ParvekeLasitettu parveke
AstianpesukoneKyllä
PyykinpesukoneLiitäntä on
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen, Sprinkleri
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys, Tukikaide, WCn nousutuet
Langaton internetKyllä
HissiKyllä, 2kpl

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 735 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Esteetön yksiö, jossa on tilava eteinen, moderni keittiötila, avara asuinhuone sekä reilu kylpyhuone. Suihkutilassa on seinään kiinnitetty suihkutuoli. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja uuni. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä.

Kutojankatu 6 60100 Seinäjoki

Palvelut lähellä

Seinäjoen ydinkeskustan kattavat palvelut kävelyetäisyydellä

Julkinen liikenne

Juna-asema ja linja-autopysäkit kävelyetäisyydellä

Talon kuvaus

Senioriasunnot

Vuonna 2018 Seinäjoen ydinkeskustaan valmistunut palvelutalo Saga Lakeudenlinna tarjoaa senioreille huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita, turvallisuutta ja mukavaa seuraa. Koti täyden palvelun Saga-palvelutalossa mahdollistaa itsenäisen elämän aktiivisessa ympäristössä oman ikäisessä seurassa.

Saga Lakeudenlinnassa on 84 vuokrattavaa kotia senioreille. Talossa toimii lisäksi 31-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville ja muistisairaille. Saga Lakeudenlinnan vuokrattavat senioriasunnot ovat valoisia, nykyaikaisesti varusteltuja ja esteettömiä. Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla tutuilla huonekaluillasi ja tavaroillasi. Korkeatasoisissa senioriasunnoissa on turvapuhelin, nykyaikainen keittiö sekä esteetön kylpyhuone. Kauniisti sisustetuista yleistiloista löytyvät kahvila, ravintola, kirjasto, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Lakeudenlinnassa kuukausikulut koostuvat asumiskuluista ja palvelupaketista. Asumiskuluun sisältyy vesi, sähkö ja Internet-yhteys. Palvelupakettiin kuuluu muun muassa päivittäinen lounas, kuukausittainen siivous, turvapuhelin ja -ranneke. Talossa on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka on saatavilla ympäri vuorokauden.

Saga Lakeudenlinnassa järjestetään asukkaille aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä mielenkiintoisia tapahtumia talon vapaa-ajanohjaajan vetämänä. Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkiin palvelupaketteihin. Lisäksi talossa toimii fysioterapeutti, jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Saga Lakeudenlinna on yksityinen palvelutalo, jonka asukasvalinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.


Palvelut vierailijoille

Fysioterapeutti, jalkahoitaja ja kampaaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Saga Lakeudenlinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille. Oman ravintolamme kiitetty lounaspöytä on katettu päivittäin klo 11-14. Herkullinen aamiainen tarjoillaan klo 8-10. Lounasbuffetin hinta on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö sekä sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 15,50 €/hlö. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, keitto, lämmin pääruoka, leivät levitteineen, ruokajuomat ja jälkiruoka. Tutustu lisää Saga Lakeudenlinnan ravintolan palveluihin täältä.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan Saga Lakeudenlinnaan!


Ympärivuorokautista palveluasumista ryhmäkodissa

Saga Lakeudenlinnan viihtyisä Linnantaika-ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille.  Esteettömän Linnantaian 31 kotia sijaitsevat palvelutalon toisessa kerroksessa. Saga Lakeudenlinnan viihtyisä ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille. Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodissa ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on läsnä asukkaiden välittömässä läheisyydessä vuorokauden ympäri. Ryhmäkodin asukkaiden palveluun kuuluvat hoivan lisäksi maukkaat päivittäiset ateriat ja vapaa-ajan viriketoiminta. Yksityisessä ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse, tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä. Kysyy lisää Linnantaiasta talon johtajalta Mia Jokiselta.