Voiko palvelutalossa asua vain vuokralla, ilman palveluita?

Saga-palvelutaloissa ei voi asua vuokralla ilman palveluita. Asumisen hinta koostuu asumiskulusta ja oman voinnin mukaan valitusta palvelupaketista.

Lue lisää

Voiko ulkopaikkakuntalainen muuttaa Saga-palvelutaloon?

Myös ulkopaikkakuntalaiset voivat muuttaa Saga-palvelutaloon. Moni ulkopaikkakuntalainen onkin muuttanut esimerkiksi voidakseen olla lähempänä sukulaisiaan tai muuttaakseen takaisin omiin lapsuudenmaisemiinsa.

Lue lisää

Voiko haluamaansa Saga-palvelutaloon jonottaa, jos se on täynnä?

Mikäli Saga-palvelutalo on täynnä tai haluamasi asunto on varattu, voit asettua jonottamaan asuntoa.

Lue lisää

Kuka omistaa Saga-palvelutalot?

Asukkaat tekevät vuokra- ja palvelusopimukset Saga Care Finland Oy:n kanssa. Saga-palvelutaloissa on oma henkilökunta ja palvelut. Saga-palvelutalot kuuluu Esperi Care -konserniin ja on oma tytäryhtiönsä.

Lue lisää

Kuinka monta Saga-palvelutaloa on Suomessa?

Suomessa on yhteensä yksitoista Saga-palvelutaloa. Saga-palvelutaloja on neljä Helsingissä, kaksi Turussa sekä yksi Raumalla, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vantaalla ja Lahdessa.

Lue lisää

Milloin Saga-palvelutalossa voi vierailla?

Saga-palvelutaloissa ei ole määriteltyjä vierailuaikoja asukkaiden läheisille. Asukkaat asuvat omissa kodeissaan, joten he määrittelevät itse, milloin haluavat ottaa vieraita vastaan.

Lue lisää

Mitä jos en löytänyt vastausta kysymykseeni?

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, autamme mielellämme! Voit ottaa yhteyttä helposti itsellesi sopivimmalla tavalla, joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää

Mikä on kutsulista?

Kutsulista on postituslista, johon liittyvät saavat maksutta postitse tai sähköpostitse kutsuja tuleviin tapahtumiimme.

Lue lisää

Pohditko palvelutaloon muuttoa?

Varaa tutustumiskäynti ja tule keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista asumiseen liittyen. Tutustumiskäynnillä esittelemme meillä tarjolla olevia asumisen vaihtoehtoja, jonka jälkeen kartoitamme yhdessä sinulle tai läheisellesi sopivimman ratkaisun.

Lue lisää

Onko kriteerejä tai ikärajaa?

Palvelutaloon hakiessa keskeistä on ikäihmisen itsensä tai ikäihmisen läheisen toive. Saga-palvelutaloissa ei ole tulo- ja varallisuusrajoja kahta poikkeusta lukuun ottamatta.

Lue lisää