Etusivu > Meistä > Usein kysytyt kysymykset > Yleistä > Milloin Saga-palvelutalossa voi vierailla?

Milloin Saga-palvelutalossa voi vierailla?

Saga-palvelutalossa ei ole vierailuaikoja

Vierailu palvelutalossa läheisen luona

Saga-palvelutaloissa ei ole määriteltyjä vierailuaikoja asukkaiden läheisille. Asukkaat asuvat omissa kodeissaan, joten he määrittelevät itse, milloin haluavat ottaa vieraita vastaan. Vieraat saavat myös yöpyä asukkaan luona ja ostaa Sagan ravintolasta esimerkiksi lounaan, aamiaisen tai kahvilatuotteita. He voivat myös käyttää talon palveluita, kuten fysioterapeutin, jalkahoitajan ja parturi-kampaamon palveluita.

Tutustumiskäynti palvelutalossa

Mikäli olet kiinnostunut asumisesta palvelutalossa, voit varata oman tutustumiskäynnin ottamalla yhteyttä Saga-palvelutalon johtajaan. Kaikkien Saga-palvelutalojen johtajien yhteystiedot löydät täältä.

Kaikissa Saga-palvelutaloissa järjestetään myös yleinen esittelykierros joka keskiviikko klo 13. Esittelykierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Tutustumiskäynnillä pääset kuulemaan Sagan palveluista ja tutustumaan yhteisiin tiloihin ja asuntoihin, jotka kiinnostavat. Tutustumiskäynnillä voit myös kysyä mieltä askarruttavista asioista asumiseen liittyen. Lämpimästi tervetuloa!


Voisit olla kiinnostunut myös näistä