Etusivu > Meistä > Usein kysytyt kysymykset > Tuet ja hinnat > Mitä palvelutaloasuminen maksaa?

Mitä palvelutaloasuminen maksaa?

Saga-palvelutaloissa on seuraa ja mukavaa tekemistä

Saga-palvelutaloissa asukkaan asumisen hinta koostuu asumiskulusta ja oman voinnin mukaan valitusta palvelupaketista. Asukkaan kanssa arvioidaan yhdessä tarvitun palvelun määrä ja näin muodostetaan hänelle henkilökohtainen palvelupakettikokonaisuus. Palvelupaketteja voi räätälöidä tarpeen mukaan erilaisilla lisäpalveluilla. Palvelupakettien ja lisäpalveluiden hinnat vaihtelevat taloittain. Löydät hinnastot kunkin palvelutalon omilta sivuilta.

Asumiskulut vaihtelevat taloittain esimerkiksi palvelutalon sijainnin sekä valitun asunnon neliömäärän suhteen. Osassa Saga-palvelutaloista asumiskuluun sisältyy esimerkiksi sähkö, vesi ja internet-yhteys; osassa taloista asumiskuluun lisätään käyttöön perustuva tai kiinteä vesimaksu sekä sähkömaksu.

Esimerkki vakituisesta asumisesta palvelutalossa

Palvelutalo Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki
Asunto: 26 m2
Asumiskulu: 964 € (sis. vuokra, vesi, sähkö ja yhteistilat)
Palvelupaketti Kevytturva: 735 €/kk
Asumisen hinta yhteensä: 1 699,00 €/kk

Tilapäisasumisen hinta on vuorokausiperustainen

Saga-palvelutalojen tilapäisasumisessa maksu on vuorokausiperustainen ja vaihtelee taloittain. Löydät kunkin talon tilapäisasumisen esitteen palvelutalon omilta sivuilta. Huomioithan, että tulo- ja lähtöpäivä veloitetaan.

Tehostetun palveluasumisen hinta on vuorokausiperustainen

Tehostetussa palveluasumisessa Saga-palvelutalojen ryhmäkodeissa hintaan sisältyy oma huone ja yhteistilojen käyttö, ympärivuorokautinen hoiva, hoitajakutsujärjestelmä, 5-6 ateriaa päivässä, ylläpitosiivous ja pyykkihuolto. Asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve. Ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä palveluasumisen palvelusetelillä.

Löydät ryhmäkotien esitteet Saga Helapuiston, Saga Käpylinnan, Saga Kanalinrannan ja Saga Lakeudenlinnan sivuilta.


Voisit olla kiinnostunut myös näistä